Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Stadhouderslaan in Zoeterwoude 2382 BL

Stadhouderslaan

2382 BL Zoeterwoude
Huurprijs € 160,- p.m² p.j.
071 - 760 00 50

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 6720 m² In units vanaf 190 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Businesspark A4 ligt op een zeer aantrekkelijke en goed bereikbare locatie aan de rand van Leiden en Zoeterwoude, direct aan de rijksweg A4, met riant zicht op het groene polderland rond Zoeterwoude. Ook regionaal gezien ligt BusinessPark A4 bijzonder gunstig -- halverwege Amsterdam en...
Lees meer

Omschrijving

Businesspark A4 ligt op een zeer aantrekkelijke en goed bereikbare locatie aan de rand van Leiden en Zoeterwoude, direct aan de rijksweg A4, met riant zicht op het groene polderland rond Zoeterwoude.
Ook regionaal gezien ligt BusinessPark A4 bijzonder gunstig -- halverwege Amsterdam en Den-Haag/Rotterdam. De locatie bevindt zich vlakbij de provinciale weg N11, de verbindingsweg tussen rijksweg A4 en A 12, die rechtstreeks aansluit richting Utrecht. Met de auto is het zo'n 35 kilometer naar Rotterdam, veertig kilometer naar Amsterdam en achttien kilometer naar Den Haag.
Leiden zelf is een stad met een prettig menselijke maat. De binnenstad ligt op tien minuten fietsafstand. Naar Station Leiden Centraal is het circa vier kilometer en naar station Lammenschans – aan het spoor naar Utrecht – zelfs maar één kilometer. In busvervoer is eveneens volop voorzien, waaronder de HOV lijn welke beide NS Stations, zowel het Leiden Centraal Station, als station Lammenschans aandoen.
De hier aangeboden kantoorvilla’s zijn onderdeel van de nieuwbouwlocatie Businesspark A4 aan de rand van Leiden/Zoeterwoude.
Bezoekers zullen met gemak uw bedrijf weten te vinden. Wie het nieuwe aquaduct er hoogte van Leiden/Zoeterwoude nadert, ziet onmiddellijk het nieuwe opvallend vormgegeven kantoor van NEM Energy op de hoek van de fraaie zichtlocatie. Sterker nog, in de toekomst kan men al van veraf zich oriënteren op de hoge woontoren met ondergelegen supermarkt welke nabij zal worden gerealiseerd.
De totale ontwikkeling omvat een mix van kleinschalige kantoorvilla's, tevens zijn er mogelijkheden voor het ontwikkelen van uw eigen bouwplan, diverse kavels nog beschikbaar voor ontwikkelingen vanaf ca. 2.000 m² tot 5.000 m², wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De kantoorvilla'( 12 stuks) variëren in een metrage vanaf ca. 570 m² tot 750 m².

Metrage : Begane grond 190 m²
1e verdieping 190 m²
2e verdieping 190 m²
Totaal 570 m²

Eventuele deelverhuur is mogelijk.

Opleveringsniveau: Systeemplafond, pantry, toiletgroep, lift.

Bestemming : kantoorruimte.

Huurprijs : Kantoorruimte: vanaf € 150,- per m² per jaar, te vermeerderen met de BTW.
Parkeerplaats : € 800,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing : Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn : vanaf 5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurbetaling : Per kwartaal vooruit inclusief BTW.

BTW : Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is dat huurder voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Als huurder hieraan niet voldoet zal er van rechtswege sprake zijn van vrijgestelde verhuur, waardoor de huurprijs, exclusief omzetbelasting, verhoogd zal worden ter compensatie van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Zekerheidstelling : Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurovereenkomst : Standaard ROZ-huurovereenkomst model 2015 zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Courtage : Mocht door bemiddeling van Van der Kooij Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Bijzonderheden : Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Aanvaarding : In overleg, medio zomer 2017.

Parkeren : Op eigen terrein.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 160,- per m² per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 30,- per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2017 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 6720 m² Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten 160 Prijs per parkeerpl. p/j € 800,- excl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 Diversen In units vanaf 190 m² Locatie Kantorenpark Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Afstand tot snelwegafrit Op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station Op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
6720 m²
In units vanaf
190 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.