Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Stadhouderslaan in Zoeterwoude 2382 BL

Stadhouderslaan

2382 BL Zoeterwoude
Huurprijs € 165,- p.m² p.j.
071 - 760 00 50

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 6720 m² In units vanaf 190 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Stadhouderslaan te Zoeterwoude.

Nieuwbouwlocatie Verde Vista, direct gelegen langs de A4 te Zoeterwoude / Leiden.
Op dit moment wordt hard gewerkt aan de realisatie van de ontwikkelplannen aan de oostzijde van de A4, ter hoogte van Zoeterwoude-Rijndijk. In totaal beslaat de...
Lees meer

Omschrijving

Stadhouderslaan te Zoeterwoude.

Nieuwbouwlocatie Verde Vista, direct gelegen langs de A4 te Zoeterwoude / Leiden.
Op dit moment wordt hard gewerkt aan de realisatie van de ontwikkelplannen aan de oostzijde van de A4, ter hoogte van Zoeterwoude-Rijndijk. In totaal beslaat de locatie zo’n 14,5 ha. Er is ruimte voor kantoren, centrum- en leisurevoorzieningen, appartementen en eengezinswoningen. De meeste kantoren en het toekomstige hotel dat mogelijk ontwikkeld wordt, hebben een zichtlocatie vanaf de A4. Het gebied wordt aan de zuidkant begrensd door de verbindingsweg tussen de A4 en de A12, de N11 en de spoorlijn Leiden-Utrecht, aan de oostzijde door de Meerburgerwatering en het bedrijventerrein ‘Grote Polder’ en aan de noordzijde door de Oude Rijn.

BEREIKBAARHEID
De locatie VerdeVista Meerburg is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. VerdeVista Meerburg heeft een centrale ligging ten opzichte van belangrijke vervoeraders, zoals de A4, de N11 en de toekomstige Rijn-Gouwespoorlijn. VerdeVista Meerburg krijgt twee auto-ontsluitingen, die het gebied direct verbinden met Leiden en de dorpskern van Zoeterwoude-Rijndijk. De ligging hiervan aan de Oude Rijn heeft van oudsher voor veel industriële activiteiten gezorgd langs de Rijndijk. Sinds 1975 is hier de bierbrouwerij van Heineken gevestigd en aan de zuidkant ligt het bedrijventerrein Grote Polder. De aansluiting op de A4 en de N11 ligt op slechts twee minuten rijden. Grenzend aan het gebied ligt een bushalte en bovendien komt er mogelijk in de toekomst een halteplaats van de Rijn-Gouwespoorlijn.

OPPERVLAKTE
Op dit moment wordt er circa 16.500 m² v.v.o. kantoorruimte ontwikkeld waarvan reeds meer dan de helft verhuurd is aan Siemens.

Gebouw B is nog geheel beschikbaar voor de verhuur. Het metrage van dit object bedraagt 4.891 m² v.v.o. als volgt verdeeld:
-souterrain 32 m²
-begane grond 44 m²
-1e verdieping 1.504 m²
-2e verdieping 1.072 m²
-3e verdieping 1.072 m²
-4e verdieping 894 m²
-5e verdieping 273 m²

PARKEERMOGELIJKHEDEN
In een parkeergarage onder het gebouw is ruimte om conform een parkeernorm van 1:40 auto’s te parkeren.

HUURPRIJS
Kantoorruimte
€ 165,= per m² per jaar, exclusief omzetbelasting en exclusief servicekosten.

Parkeren
€ 1.250,= per plaats per jaar, exclusief omzetbelasting

SERVICEKOSTEN
€ 23,50 per m² per jaar, exclusief omzetbelasting, op voorschotbasis met nacalculatie.

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit.

OMZETBELASTING
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.


HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum.

HUURTERMIJN
10 jaren

DATUM VAN OPLEVERING
In overleg.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur plus servicekosten, beiden te vermeerderen met omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Van der Kooij Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

OVERIG
Aanvullende informatie: Van der Kooij Bedrijfsmakelaars B.V. ( 071- 760 00 50 / 06-46 05 47 21)

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 165,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 23,50 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2017 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 6720 m² Parkeergelegenheid Prijs per parkeerpl. p/j € 800,- excl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 190 m² Locatie Kantorenpark Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
6720 m²
In units vanaf
190 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Route van naar Stadhouderslaan, 2382 BL Zoeterwoude

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.