Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Haarlemmerstraat 56 in Leiden 2312 GC

Haarlemmerstraat 56

2312 GC Leiden
Huurprijs € 1.500,- p.m.
071 - 760 00 50

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 42 m²
Lees meer

Omschrijving

Stap nu in het nieuwe succes van de Haarlemmerstraat! Wordt u de buren van Mango?
In het hart van het centrum aan DE winkelstraat van Leiden bevindt zich deze leuke, goed gelegen hoekwinkelruimte.
De Haarlemmerstraat is een van de oudste straten van Leiden en heeft hierdoor een grote...
Lees meer

Omschrijving

Stap nu in het nieuwe succes van de Haarlemmerstraat! Wordt u de buren van Mango?
In het hart van het centrum aan DE winkelstraat van Leiden bevindt zich deze leuke, goed gelegen hoekwinkelruimte.
De Haarlemmerstraat is een van de oudste straten van Leiden en heeft hierdoor een grote betekenis in de geschiedenis van Leiden alsook voor de huidige tijd.
Momenteel wordt in opdracht van de gemeente Leiden de Haarlemmerstraat voorzien van nieuwe bestrating en verlichting, daarmee zal de Haarlemmerstraat net als de Breestraat een positieve impuls krijgen.

De Haarlemmerstraat behoort tot de belangrijkste winkelstraten in Leiden en maakt onderdeel uit van het nieuwe winkelrondje Haarlemmerstraat, Catharinasteeg, Breestraat, Nieuwe Rijn, Donkersteeg, Haarlemmerstraat en is tijdens winkeltijden beperkt toegankelijk voor verkeer. Voor bevoorrading van de winkels is de Haarlemmerstraat in de ochtend- en de avonduren toegankelijk.
Recent is de nieuwe vestiging gerealiseerd van Hudson Bay in de voormalige V&D aan de Breestraat, alwaar tevens nieuwbouw is gerealiseerd van circa 3.000 m². Met de herontwikkeling van het voormalige kantoorgebouw van het Hoogheemraadschap van Rijnland tot onderwijslocatie voor het ID college hierdoor worden er nog meer passanten gegenereerd in het centrum!
Tevens is recent opgeleverd de realisatie (ASR) van de Catharinasteeg, de verbinding tussen de Haarlemmerstraat/Aalmarkt en de Breestraat, een ontwikkeling van totaal ca. 6.000 m² waar o.a. H&M en ViaMio zich hebben gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Op loopafstand bevinden zich diverse parkeermogelijkheden, de recent opgeleverde parkeergarage Molen De Valk, garage Morspoort en het Haagwegterrein. Recent is men gestart met de realisatie van de parkeergarage Garenmarkt, een ondergrondse parkeergarage met een capaciteit van 400 P.

Eigen vervoer:
Het centrum van Leiden is middels de toe- en afvoerwegen goed bereikbaar alsmede de Rijksweg A44 welke via de Haagweg, de Morsweg en de Plesmanlaan in enkele autominuten bereikbaar is.

Openbaar vervoer:
Vanaf Leiden Centraal Station rijden diverse buslijnen door de Breestraat welke een goede aansluiting geven met de randgemeenten van Leiden en NS Station Leiden Lammenschans.

OPPERVLAKTE/INDELING
De winkelruimte heeft in totaal een oppervlakte van ca. 42 m².
Frontbreedte: 5.90 m.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het onroerend goed beschikt onder andere over:
- toilet
- casco
- in de staat waarin het zich thans bevindt

HUURPRIJS
€ 1.750,-- per maand.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur.

HUURTERMIJN
5 jaar + telkens 5 optiejaren.

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de (eventueel) hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

AANVAARDING
In overleg met verhuurder.
Voorbehoud: alvorens het gehuurde wordt opgeleverd c.q. de sleuteloverdracht plaatsvind, dient verhuurder in het bezit te zijn door huurder van:
• de door huurder ondertekende huurovereenkomst
• een recent uittreksel uit het handelsregister Kamer van Koophandel
• kopie legitimatie bewijs huurder
• bankgarantie/waarborgsom
• de eerste huurbetaling

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Van der Kooij Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Leiden
Sectie : H
Nummer : 3747
Groot : 86 ca.

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.
Onder- dan wel overmaat van het gehuurde ten opzichte van de vermelde oppervlakte zal nimmer (kunnen) leiden tot wijziging van de huurprijs.

OVERIG
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met Van der Kooij Bedrijfsmakelaars B.V. Bel voor een afspraak 071- 760 00 50.

DISCLAMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 42 m² Verkoopoppervlakte 40 m² Frontbreedte 590 cm Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
42 m²
Verkoop vloeroppervlakte
40 m²
Frontbreedte
590 cm
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Haarlemmerstraat 56, 2312 GC Leiden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.