Mijn favorieten

Beleggingen

In een steeds veranderende vastgoedmarkt adviseert Van der Kooij Makelaars en Vastgoedadviseurs voornamelijk bedrijfsmatige beleggers en ontwikkelaars en semi-overheden, maar ook wooncomplexen behoren tot onze core business. Daarbij is naast kennis, commercieel realisme en een uitgebreid netwerk, en vertrouwelijkheid onmisbaar. 

Bij elke beweging in de vastgoedmarkt is namelijk veel geld gemoeid, daarom is structureel, persoonlijk contact met een gedreven adviseur essentieel. Een professional die alle relevantie markt- en financiële informatie en transacties registreert en analyseert. 

Daarnaast adviseren wij bij "Sale & Leaseback" constructies waarbij uw eigendom en in gebruik zijnde bedrijfspand als beleggingsobject bij professionele beleggers onder de aandacht brengen. Hierdoor komt geld vrij waardoor u zich met meer eigen vermogen kunt richten op uw core business. 


Levendaal 71 -79 te Leiden

Image1

In opdracht van de eigenaar in 2013 binnen 3 maanden verkocht aan een particuliere belegger, 3 commerciële units welke o.a. zijn verhuurd aan Remax Makelaars en Moens Dierenkliniek, totaal ca. 460 m2.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring