Mijn favorieten

Consultancy

Van der Kooij Makelaars en Vastgoedadviseurs biedt met haar ruime ervaring en deskundigheid uiteenlopende huisvestingsadviezen ten behoeve van huurders, maar ook eigenaren die tevens gebruikers zijn van een gebouw.
Tevens adviseren wij ontwikkelaars en overheden op het gebied van marketing, marktsegmenten, plan van aanpak etc. bij het ontwikkelen en realiseren van nieuwe bedrijfsterreinen, kantoorontwikkelingen en Retail concepten.

Elke huursituatie vergt een andere aanpak. Dit betekent altijd maatwerk, Van der Kooij Vastgoedadviseurs ziet het steeds weer als een uitdaging om oplossingen toe te snijden op de voorliggende casus en voor haar opdrachtgevers excellente transacties tot stand te brengen. 

Wij zijn transparant in onze werkwijze, in goed overleg met de opdrachtgevers wordt onze manier van werken en strategie altijd vooraf helder afgestemd. De honorering voor onze diensten is tevens transparant en resultaat gericht. Bij heronderhandelingen worden onze verdiensten eventueel gekoppeld aan de voor onze opdrachtgever gerealiseerde besparingen over de nieuw af te sluiten huurperiode. 

Ook in het geval van aanhuur of -koop van een passende (alternatieve) huisvesting blijken wij met onze tariefopbouw telkens concurrerend. Zowel bij het tot stand brengen van nieuwe huurovereenkomsten in bestaande situaties (heronderhandelingen) bij reeds gehuurde gebouwen als bij het aankopen of huren van alternatieve huisvesting hanteren wij heldere afspraken. 


Business Park A4 
Image1Voorheen bekend als VerdeVista Meerburg / Meerburgpolder, thans bekend als BusinessPark A4, het nieuwe gebouw van NEM Energy is recent opgeleverd op kavel 1.
Met betrekking tot kavel 6 is er overeenstemming met een ontwikkelaar met betrekking tot de realisatie van een woontoren met in de plint commerciële ruimtes.
Per 1 november 2014 is de 2e tunnel onder de Rijn open waardoor er nu echt sprake is van een zicht locatie.
Thans zijn de werkzaamheden gestart voor de permanente ontsluiting van het gebied, momenteel moet het verkeer via De Grote Polder, einde 2015 is de verwachting dat de ontsluiting via de Willem van de Madeweg gereed is.
Voor de aangrenzende kavels 2A-2B zijn de ontwikkelingsplannen gereed waarbij mogelijkheden zijn voor een zelfstandig kantoorgebouw ca. 5.000 m2, voor de kavels nummer 3, 4 en 5 zijn nog voldoende mogelijkheden tot het realiseren van uw eigen gebouw, van kantoorvilla's vanaf ca. 600 m2 tot ontwikkelingen tussen de 3.000 tot 10.000 m2.Van der Kooij Bedrijfsmakelaars en Vastgoedadviseurs zijn als externe adviseur betrokken bij Ontwikkelingsmaatschappij Meerburg, realisatie van het BusinessPark A4, direct aan de A4 ter hoogte van het nieuwe aquaduct onder de Rijn bij Leiden/Zoeterwoude 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring