Mijn favorieten

Taxaties

Wij taxeren uw commercieel onroerend goed op onderscheidende wijze, wij zijn aangesloten bij NVM-Business, tevens zijn wij opgenomen in het register van NRVT ( Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) onder nummer RT 257601703, specialisme Bedrijfsmatig Vastgoed, daarnaast aangesloten bij VastgoedCert onder registratienummer V-53729774.

Tevens zijn wij aangesloten bij het TMI (Taxatie Management Instituut) waardoor ook voldaan kan worden aan de laatste eisen van de financiers op het gebied van taxatierapporten en modellen, zoals de tweede lezing en PTA verklaring. 

In een vastgoedmarkt welke volop aan het veranderen is, is het van groot belang dat lokale en regionale kennis up to date is, kennis van bouwkundige zaken, bestemmingsplannen maar ook streekplannen, uw taxateur brengt ze voor uw gedegen in beeld. 

Taxaties voor diverse doeleinden; financiering, jaarrekening, verzekering, overname of fusie, aan- en verkoop, contra expertise. 

Van der Kooij Bedrijfsmakelaars en Vastgoedadviseurs, taxaties met een meerwaarde.

               
                                                            


                     


 

Noordwijk Space Business Park

Nieuwbouwontwikkeling De Huygens

Image1

In samenwerking met Bam Utiliteitsbouw is geïnitieerd en gerealiseerd gebouw "De Huygens", de 1e ontwikkeling op het Noordwijk Space Business Park, ten behoeve van de huurder AOES. Van der Kooij Bedrijfsmakelaars heeft bij deze transactie geadviseerd op het gebied van aankoop van de grond, selectie bouwer/ontwikkelaar en de huurovereenkomst. Thans is er nog ca. 780 m2 beschikbaar, gelegen op de begane grond. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring