De kracht van een goede vastgoedpresentatie

Vandaag de dag leven we in een ontzettend visuele wereld. Bijvoorbeeld je bedrijf, de presentatie moet er professioneel uitzien. De afgelopen periode zien we dan ook een hoop ondernemingen hierin investeren, waaronder ook wij (dank voor de mooie reacties op onze huisstijl en logo).

Toch zien we in het commercieel onroerend goed dan nog zoveel aanmeldingen met foto’s gemaakt vanaf de telefoon van de makelaar (die je ook nog eens in de reflectie van alle ramen ziet staan…)

We begrijpen goed dat het op voorhand een behoorlijke investering is qua kosten. Zeker als de bedrijfs-, kantoor- of praktijkruimte ''maar'' een paar honderd euro per maand aan huur oplevert. Echter, de foto’s, plattegronden, video etc. verdwijnen niet. Zodra de huurder er na een aantal jaar besluit uit te gaan, kunnen alle mediaproducten weer worden hergebruikt, wel zo duurzaam.

Wat zijn de voordelen van een professionele vastgoedpresentatie?
 
  • Hoger in de zoekresultaten op Funda
  • Geen discussie over het metrage met een NEN 2580 rapport
  • Onderscheidend van andere aanmeldingen

Je maakt een grote investering, voor bijvoorbeeld je eigen pensioen, met de aanschaf van commercieel onroerend goed. Waarom dan niet een kleine investering in de presentatie hiervan?

Benieuwd naar de kosten van een professioneel vastgoedpakket? Neem contact met ons kantoor op en wij bepalen samen welk pakket het beste bij jou past.

Hier het resultaat!

 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring